Spring naar content
Home > Actualiteiten > Digitale debatavond 14 september

Nieuws

09-09-2020

Digitale debatavond 14 september

Op maandagavond 14 september om 19.30 uur start de digitale debatavond van de Maand van de Markt. Graag nodigen we je hiervoor uit. Tijdens de debatavond gaan we in gesprek over de opbrengst van de Maand van de Markt tot dan nu en bespreken we dilemma’s en kansen die we op basis daarvan zien.

Digitale debatavond

De debatavond is voor deelnemers digitaal. Je kunt vanuit huis via een livestream meedoen en reageren op verschillende vragen en stellingen over de toekomst van de Markt in Sint-Oedenrode. In de raadzaal van het bestuurscentrum is een gesprekspanel fysiek bij elkaar om in gesprek te gaan over de antwoorden die jij en andere deelnemers geven. Speciale gasten van de avond zijn rijksbouwmeester Floris Alkemade en wethouder Harry van Rooijen.

Praktische informatie

De debatavond start om 19.30 uur en duurt tot maximaal 21.30 uur. De digitale inloop start om 19.15 uur. Je kunt deelnemen aan de bijeenkomst door op de homepagina van de projectwebsite www.marktsint-oedenrode.nl op de knop ‘volg de bijeenkomst’ te drukken. Om de vragen en stellingen te kunnen beantwoorden, heb je een tweede apparaat nodig: een mobiele telefoon én een laptop/computer. Het handigst is als je de bijeenkomst volgt op de laptop/computer en de telefoon bij de hand houdt voor de vragen. Tijdens de sessie wordt verder uitgelegd hoe dit werkt.

Maand van de Markt

De debatavond is één van de vele activiteiten van de Maand van de Markt. Heel september staat in het teken van het ophalen van ideeën voor de herinrichting van de Markt. Met een gevarieerd en corona-proof programma aan activiteiten – zowel fysiek als digitaal – nodigen we alle gebruikers van het plein uit hun wensen, behoeften en ideeën voor de toekomstige inrichting van de Markt met ons te delen.