Spring naar content
Home > Actualiteiten > Denk je mee over de nieuwe inrichting voor de Markt?

Nieuws

18-08-2020

Denk je mee over de nieuwe inrichting voor de Markt?

Hoe ziet de Markt in Sint-Oedenrode er in de toekomst uit? Wat zijn de kwaliteiten van het marktplein van nu? Welke zaken wil je het liefst veranderen? Dit horen we graag!

Nieuw ontwerp voor de Markt

De Markt in Sint-Oedenrode wordt heringericht. Het mooie historische marktplein wordt nu vooral gebruikt als parkeerplaats en de huidige inrichting is over het algemeen verouderd. Met het verdwijnen van de Albert Heijn en de Rabobank ontstaan extra kansen voor een andere inrichting. Een nieuwe inrichting die past bij de behoeften van de gebruikers en recht doet aan de bestaande kwaliteiten.

Denkt u mee?

Hoe het plein er in de toekomst uit kan komen te zien, vragen we graag aan jou. Op woensdag 1 september start de Maand van de Markt. Gedurende de hele maand september zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud om wensen, behoeften en ideeën voor de toekomstige inrichting van de Markt te delen. Meedoen kan digitaal, maar ook fysiek. Uiteraard met inachtneming van de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Visualiseer bijvoorbeeld je wensen en ideeën voor het plein aan de hand van de ontwerpkrant in de MooiRooiKrant, doe mee met de (online) debatavond, ga met ons in gesprek op de weekmarkt, vul via de website de enquête in, schrijf je in voor de themasessies en/of geef je mening via het ideeënbord bij de apotheek.

Op onze projectwebsite www.marktsint-oedenrode.nl vind je meer informatie over het project en het gehele programma van de Maand van de Markt. We zien uit naar je ideeën om samen van het plein een nog mooiere plek te maken!