Spring naar content
Home > Actualiteiten > Digitale startbijeenkomst 1 september

Nieuws

26-08-2020

Digitale startbijeenkomst 1 september

De Maand van de Markt in Sint-Oedenrode gaat bijna van start! Samen met wethouder Harry van Rooijen openen we op dinsdagavond 1 september de maand op een feestelijke wijze. Hier nodigen we jou ook graag voor uit. Het is een digitale bijeenkomst die je vanuit huis kunt volgen. 

Feestelijke opening

Dit gebeurt op dinsdagavond 1 september om 19.30 uur. We vertellen je tijdens deze bijeenkomst graag meer over de aanleiding en het doel van het project, het programma van de Maand van de Markt en het beoogde resultaat. Ook gaat tijdens deze bijeenkomst het meedoen-gedeelte van de projectwebsite live.

Digitale bijeenkomst

Vanwege het Corona-virus is de startbijeenkomst digitaal. Vanuit de raadzaal van het bestuurscentrum in Sint-Oedenrode zenden we een livestream uit. Je kunt vanuit huis deelnemen aan de bijeenkomst door op onze website www.marktsint-oedenrode.nl op de groene knop met de tekst ‘volg hier de livestream’ te klikken. Deze knop vind je op de homepagina van de website. De digitale inloop opent vanaf 19.15 uur. Inschrijven voor de bijeenkomst is niet noodzakelijk.

Waarom de Maand van de Markt?

De Rooise Markt is toe aan een nieuwe inrichting. We geloven dat iedereen die de Markt kent en er gebruik van maakt ideeën heeft over wat het plein nodig heeft om een aantrekkelijk, levendig en duurzaam plein te zijn en te worden. Die ideeën horen we graag. Zo maken we van het plein een nog mooiere plek waar iedereen graag komt en verblijft!

Zien we je op dinsdag 1 september of bij één van onze andere bijeenkomsten tijdens de Maand van de Markt?

Zie voor meer informatie over het project of het gehele programma onze website www.marktsint-oedenrode.nl.