Spring naar content
Home > Themasessies #2

Activiteit

23-09-2020

Themasessies #2

Om op diverse thema’s meer de diepte in te kunnen, organiseren we op 7 en 23 september telkens vier themasessies. Beide avonden worden opgedeeld in twee delen waarin telkens twee themasessies tegelijk plaatsvinden. Samen met een aantal experts en gebruikers van de Markt brainstormen we in kleine groepjes over betreffend thema met bijbehorende hoofdvraag:

Eerste deel van de avond: 19.30 – 20.15 uur

  1. Duurzaamheid & klimaat: hoe kan de Markt bijdragen aan een duurzaam en klimaatbestendig Sint-Oedenrode
  2. Dagelijks gebruik & evenementen: hoe kan de Markt ruimte bieden voor evenementen en tegelijk aantrekkelijk zijn als er niks wordt georganiseerd?

Inloop voor de eerste ronde start om 19.15 uur.

Tweede deel van de avond: 20.45 – 21.30 uur

  1. Verkeer & parkeren: welke rol krijgt het verkeer en parkeren op de toekomstige Markt?
  2. Ontmoeten & verblijven: hoe kan de inrichting van de Markt bijdragen aan de behoefte om te ontmoeten en verblijven in het centrum van Sint-Oedenrode?

Inloop voor de twee ronde start om 20.30 uur.

Om te voorkomen dat de sessies volgens de COVID-19 richtlijnen van het RIVM te druk worden, hebben we plek voor maximaal 10 deelnemers per sessie. Graag vragen we je om je vooraf in te schrijven voor een bepaalde sessie. Omdat er telkens twee sessies tegelijk plaatsvinden, kun je per avond aan twee verschillende sessies deelnemen. Let er wel op dat je je niet twee keer voor dezelfde sessie inschrijft. Bij grote interesse voor bepaalde sessies, maken we een selectie uit alle ingeschreven mensen op basis van diversiteit. Daarom vragen we je bij de inschrijving aan te geven vanuit welke achtergrond je aanschuift.

Praktische informatie

Datum: woensdag 23 september 2020
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
Vorm: fysiek met maximaal 10 deelnemers per sessie
Locatie: bestuurscentrum Sint-Oedenrode
Adres: Burgemeester Wernerplein 1, Sint-Oedenrode

Inschrijven is in verband met COVID-19 verplicht.

Schrijf je nu in

Samen ontwerpen we de Markt, de huiskamer van Sint-Oedenrode